Croatiapano- Vaš suradnik za smještaj na Google Maps

Croatiapano su strastveni stručnjaci za digitalni marketing koji kombiniraju tehničke i marketinške sposobnosti sa Google Maps Business fotografijom u online promociji vašeg poslovanja. Imamo rješenja za male tvrtke, maloprodaje, uslužne djelatnosti, restorane, kafiće, apartmane i hotele. Croatiapano također prilagođava i osigurava podršku velikim tvrtkama u turizmu i ugostiteljstvu.


Svako rješenje se individualizira prema posebnim potrebama pojedine tvrtke i može implementirati atraktivne digitalne sadržaje kao što je Google 360 stupnjeva Virtual Tour. Croatiapano poslovanje temelji na dubrovačkom području i kombinira Google Virtual Tours sa fotografijom poslovnih prostora i digitalni marketinški konzulting, društvene mreže, konzultacijama u sustavu za upravljanje sadržajima (ECM), Web design, Ecommerce i Google Optimalisation Services.


Pomažemo u unapređivanju poslovanja time što kupci putem interneta brže saznaju više o vašem poslovanju i uključe se kao korisnici. Naši klijenti koriste pogodnosti bogatog iskustva i znanja Croatiapano-a u unaprijeđenju poslovanja u rastu i usvajanju novih tehnologija koristeći najsuvremenija mrežna i digitalna rješenja. U suradnji sa Croatiapano vaše poslovanje će imati bolje mogućnosti za ispunjavanje poslovnih ciljeva.